Tuesday, July 16, 2013

Nokia Pro Camera . Masa untuk bertukar !



Discover the new Lumia http://nokia.ly/Lumia1020 
Capturing stunning images is easier than ever with Nokia Pro Camera on the Lumia 1020. Take your photos to a new level by adjusting focus, shutter speed, white balance and more with easy and intuitive controls. 

Soundtrack: "Heart" performed by MMOTHS. Artist appears courtesy of SQE Music. Written and composed by Jack Colleran (IMRO).



Nokia Pro Camera on the Nokia Lumia 1020 lets you take photos in super high resolution and zoom in close to your shot after you've taken it.

Zoom in, zoom out, rotate, reframe, crop and share new images as many times as you want.

Soundtrack: "Over You" performed by MMOTHS. Artist appears courtesy of SQE Music. Written and composed by Jack Colleran (IMRO).

Kadang-kadang antara sebab aku dah malas nak bawak DSLR bila keluar sebab faktor saiz dan berat. Dalam masa yang sama kalau nak pakai phone pada waktu sekarang mungkin qualitinya tak seberapa.

Bila keluar phone yang mempunyai camera 41MP, rasanya masalah yang aku sebut ni sudah mula selesai. Asalkan gambar yang aku ambil tu, mampu untuk aku share dalam blog dengan qualiti yang agak baik.

Walaupun hanya bersaiz blog.

2 comments:

X-TERMINATOR™ said...

tadi masa aku baca, maybe flagship 920, 925, 928 dapat pakai app camera pro tu... nnti lepas amber updet

Budak Pensel Yazid said...

yeker, wo best2 .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...