Friday, June 11, 2010

#1 Tag dari Lemonade

1. Apa yang akan anda buat bila dapat tahu member anda tikam belakang anda?
Buat tak tau jer. Doakan dia cepat berubah, lagipun kalau orang dah tak betul, nak cakap banyak pun tak guna.

2. 6 orang di hati anda.
Kalau amik family aku pun dah cukup 5 orang. Tinggal satu tu mesti la teman hidup akan datang. Haha

3. Anda rasa anda comel?
Ada masanya bila aku buat muka buruk tu la ada perempuan kata tu comel. :P

4. Single or taken?
Mana-mana pun boleh. Single sebab dalam bahasa Melayu tu bujang.

5. Blog yang anda suka….
Blog tutorial photoshop.

6. Adakah bilik anda kemas setiap hari?
Aku tidur kat ruang tamu rumah jer, sebab tak kacau bilik. Bilik kemas tengok la kalau duduk asrama memang kalau pergi kelas bersepah. Bila nak tidur je kemas balik.

7. Lagu terakhir yang anda dengar?
Coco - Mengintai langit. Tu lagu last sebelum aku tertidur malam tadi.

8. Last text message..
Syg ( ade orang hantar meseg tadi lar )

9. Last phone call..
Sham Tumiran, budak photographer yang baru beli tele photo lens.

10. Hari terakhir anda menangis
Tak tau la. Kadang-kadang aku ketawa atas motor pun sampai menangis. Haha

11. Five-5- favourite colour
Biru ( Chelsea ), Merah ( bukan Man U, tapi sebab panggilan Red | Linux ) Hijau, Hitam dan Putih

12. Orang terakhir YM?
Sape ar, lupa la. Lemonade kot

13. Game paling anda suka?
Fifa08, Call Of Duty dengan Counter Strike. Game yang cepat buat aku bosan.

14. Apa perasaan anda menjawab tag ini?
Sebab ada hutang tag dengan Lemonade, rasa best sebab first time jawab tag dalam blog nie. Haha

15. Anda rasa tag ini best?
Biasa je la, kalau nak bandingkan aiskrim kat 7E tu lagi sedap kot.

16. Tag lagi 10 orang.
Sesiapa yang nak jawab tag ni, tinggalkan komen dulu la. Nanti aku check balik, pastu aku tengok blog korang ok!

1 comment:

citahrudin said...

aku x moh terjebak dalam kes tag2 nih

tp aku nk komen gak

no10 tu mmg selalu jadi kt aku gak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...