Sunday, June 20, 2010

Musim kahwin yang lepas

"Sham, Custom dah siap. So esok kau leh collect CD dari aku, dan hantar ke kedai aritu selepas lunch ok."

"So nanti kalau dah siap, bagitau aku. Yang satu lagi Custom Album tu nanti aku buat, bagi aku gambar outdoor KL hari itu. Satu lagi kau punya bisness card tu nampak kosong je. Biar aku edit sikit la ok."

Sham budak photographer aku, so aku backup designer dia. Kalau ada event nak caling-caling, call seperti yang tertera di atas. Kalau kahwin tu setakat nak buat bunting, backrop atau banner, boleh je.

Tadi tengok MotoGP pun Hayden tak leh makan si Ben Spies tu. Kejap lagi Brazil lawan Ivory Coast, nasib baik tadi dah tidur siang dah.

2 comments:

Kinjunx said...

wah dah ade busines ke?huhu.
bes nye..(=
congrats and gud luck bro.
igt impian aku nak jadi model hujan kau k ;)

Budak Pensel said...

takde la..

sikit2 je buat part time..

sekarang ni baru sambung degree lak..

so lepas degree boleh la buat sepenuh masa lak..hahaha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...