Tuesday, September 1, 2009

Nabi Palsu Yang Mempunyai Blog

Jika kamu seorang muslim, sila 'Flag'kan blog makhluk yang mengaku sebagai Rasul Allah yang diturunkan dikalangan bangsa Melayu ini.

Lakukan Flagging kepada blog link di bawah ini.

http://messengerofgodtoday.blogspot.com/

Kamu boleh membaca petikan yang agak 'mereng' darinya dengan mengikuti link ini

http://messengerofgodtoday.blogspot.com/2009/08/bukti-kebenaran-tuhan-menurunkan-al.html

Sesungguhnya apabila kamu telah terbaca post ini, menjadi kewajipan kepada kamu melakukan yang terbaik untuk agama kamu.

Sumber asal daripada - http://konotasi.blogspot.com//

10 comments:

Firol said...

salam perjuangan..insyallah ramai-ramai kita hapus blog sesat ni merosakkan dunia blog

Budak Pensel said...

to firol : ya betul

balqissy said...

done! eish! sensitip benar!

Budak Pensel said...

to balqissy : nak wat camne, terpaksa flag la kan

Fahim 'n Alin said...

haku xley thn dow.. sumpah terbahak2 tgk chatbox kt c2.. 'rasul2' mlayu bgaduh sesame sndrik.. siap ade it 2 kat uma..hik3.. haku da flag..

ps; blog 2 plg klaka pnah pkcik singgah..hak3

cik nana~ said...

ishh... macam2 la manusia skrg nih. sengal punye orang!

Budak Pensel said...

to Fahim 'n Alin : agak2 kalau masuk blog competiton paling klaka pun badul kahar leh sapu da..

Budak Pensel said...

to cik nana : dia ni lain sikit cik nana, ntah sape la yg bagitau dia rasul

epullani said...

hehhee..
mengarut btl la..
ape la fikiran manusia zaman sekarang neh..
sume nak senang je..

syahbandar87 said...

pakcik rasul palsu ni mmg x betul ke hapa..sampaikan tiada daya otak untuk digunakan lagi..klu jumpe kt mane2 ni x tau nk nk bwt ape..geram gile

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...