Tuesday, May 4, 2010

Under Construction

Dah masuk bulan Mei. Bagi aku setiap kali masuk bulan Mei, maknanya kita telah berada di pertengahan tahun. Walaupun bukan bulan Jun, tapi bagi aku bulan Jun sudah terlewat untuk bekata demikian.

Sejak minggu lepas, aku rasa idea untuk menulis blog tu banyak. Terlalu banyak. Tapi bila aku mula daftar masuk blog, aku macam lupa benda yang aku nak tulis. Aku rasa aku perlu belajar dari Eminem, selalu bawak kertas dengan pen, asal ada idea je, tulis. Jadi, macam tu aku rasa kita lebih menghargai waktu.

Betul, waktu semakin berlalu. Waktu sangat cepat belalu.

Bila aku tengok balik blog aku, aku rasa perlu ke blog aku dipebesarkan / dilebarkan saiz dia, memandangkan kadang-kala aku rasa agak sempit bila aku menulis panjang. Tapi ini sebenarnya saiz yang menyokong semua saiz screen yang ada. Kamu rasa bagaimana?

6 comments:

Syarinie Amran said...

begini dah cukup ok
tp trylah besarkan
mana taw lagi best nak baca
:D

Pensel Kontot said...

nice pic tuh....

lemonade said...

besarkan!! gambr yg smart2 makin bnyak sejak ade DSLR ni. maka elok sgtlsh kiranya belog ini diperbesarkan lagi.

Budak Pensel said...

boleh besar, tapi tak banyak la..

ada plan gak nak buat blog lain, tapi sayang pulak..

tengok dulu camne..

Kinjunx~ said...

Blog lain? Jangan lupa war war kan ya. War bukan perang.
Kalau nak besar saiz mungkin lebih ok. (=

Budak Pensel said...

yela, kalau nak libatkan keseluruhan blog nak ubah memang rugi..

baik wat satu yang baru..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...