Sunday, September 19, 2010

The Picture Story About Raya

_MG_8498_MG_8507_MG_8592_MG_8846_MG_8904
Aku sekarang kat Ipoh. Tadi masa naik bas pukul 11.00 pagi di Hentian Duta sangat la sesak. Nak berdiri pun kene berdiri jauh-jauh. Makcik pakcik yang meramaikan suasana di hentian tu, padahal yang nak balik anak dia sorang jer.

Aku tak plan nak balik Ipoh pada Ahad malam, confirm jalan jammed punya. Tapi kalau jammed pun, bukan dari arah ke Ipoh, mesti arah ke KL punya. Sampai kat Medan Gopeng Ipoh, ternyata ramai orang nak ke KL. Yang baru sampai ke Ipoh pun ramai jugak la. Memandangkan ramai student Politeknik, UITM, UTP, sekolah teknik dan lain-lain akan memulakan pengajian pada hari esok punya. Confirm.

Hari raya tu, hari Selasa je aku kerja part time 3 hari kat ofis lama untuk print gantry untuk client Sharp. Tu yang dapat beli lens tu. Tak mahal pun. tapi kalau nak tunggu pinjaman diluluskan berapa bulan lagi da kena tunggu.

5 comments:

Kinjunx said...

nice dan cantik. suke pic fokus2 camtu. :)

Budak Pensel said...

kinjunk : thanks..tu cuma simple shot je.. anyway, thanks for reading..

_ToMaToMeI_ said...

nice editing...awk buat la tutorial edit gambar...leh kitorang semua belajar.....

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

cantekk la pic u tu..
really nice!..=)

http://owlkieranaa.blogspot.com/

=)..klik folow nnt ae.....=)

Budak Pensel said...

ishtomatomel : memang ada nak buat tutorial. cuma sekarang ni agak sibuk x macam dulu. tapi, mungkin akan ada, cuma tak tau lapang bila.

:)

ctiey : tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...