Sunday, August 8, 2010

I Guess There is Japan - Broga Trip

IMG_7221IMG_7309IMG_7413
Second trip yang aku keluar semenjak aku belajar degree. Sebelum ni aku pergi felda Trolak, sewaktu Perdana Menteri merasmikan hari peneroka Felda di Trolak, Perak.

Banyak lagi trip sebenarnya selepas ni. Cuma trip untuk subjek yang aku ambil sekarang ni la. Mungkin banyak ke KL dan PJ.

7 comments:

Kinjunx said...

Huhu nak gamba lagi

Budak Pensel said...

kene tunggu trip lain la yek..hehe

nazwin said...

saye tgal kt trolak .. =)
nice pix . sye naik broga pn xde amik pix cntik cmni . hee

Budak Pensel said...

nazwin : oo aritu PM datang kat MRSM Trolak..Amat besar juga MRSM tuh..

Soal pic, depend macam mana kamu betulkan tone dia semula.

makdara TERDIVA said...

rindu nak naek broga lagi..

Budak Pensel said...

mak dara : amboi, berapa kali nak naik nie

Diloz said...

tone cantik.

=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...