Sunday, October 2, 2011

Jalan-Jalan Cari Nasi Lemak

_MG_3152_tonemapped copy 2 _MG_3180

Soulo & Minimize. Lapar sangat malam tadi, so keluar awal-awal pagi cari Nasi Lemak di Kampung Manjoi, Ipoh. Jalan jauh sikit tak apa, yang penting Nasi Lemak tu ada rasa kampung sikit. Anyway, from now sedang giat buat pictures collection. Mana tau boleh buat album Ipoh sendiri.

_MG_3155_tonemapped copy

Sedang membuat kira-kira untuk ke EOS 5D Mark II + EF 24mm f/1.4 II USM = RM 8,066.00 + RM 6,488.00 = RM 14, 544.00.  Sungguh jahat ya Encik Syaiful Jangguttouch meranjit.

8 comments:

Nia Ridzwan said...

eh suka warna dia ! HDR ka? huhu

selamat buat picture collection of Ipoh. buat la exhibition terus ;)

Budak Pensel said...

Nia : sebenarnya ia hampir pada HDR, tapi HDR manipulation, not 100% using HDR method.

Tak cukup professional lagi nak buat exhibition. huhu

Nia Ridzwan said...

Takpa, kayuh pelan2. nanti pro lah. jangan lupa jemput kalau dah buat exhibition :)

Budak Pensel said...

Nia : Exibition kalau ada jemputan dari organizer ok la, leh publish RSVP melalui FB.

Nazrin said...

smart pic bro... salute sama lu bro... nanti time cuti bole g 1 tmpt kta g shoot.

ahmat faisc said...

dah dpt cmera baru, camera lame tolak kat aku kayyyy

Budak Pensel said...

Nazrin : boleh je, bulan 11 banyak free. silap2 ko jadi model aku.haaaa

Budak Pensel said...

faiz : ye la tu. 14 ribu tu leh buat hantaran kawin kot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...