Thursday, March 12, 2009

Nantilah, tengah fikir


Semalam Sya ade tanya, tak post topik baru ker? Erm aku jawab, takde idea lah.. Cuma aku upload mende nih la, saja saja lukis, dah 3 tahun tak sketch benda benda camni. Tangan pun asyik tekan mouse dan keyboard. Ini sume gara-gara kawan aku yang mengajar aku tekan sana sini format komputer.

Kau buat aku addict.

Actually, sketch ni berukuran 4 inci x 3 inci. Mula mula lukis kat belakang borang alamat praktikel, last - last upload dalam blog sebab aku suka. Cuma sketch ni separuh telapak tangan je. So jangan enlarge lebih baik.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...