Friday, July 10, 2009

Aku mahu hadiahkan 'RAHSIA' ini

Terima kasih kepada pembaca blog aku, aku mulakan bicara. Selama ini, kamu telah banyak membaca penulisan ini. Terima kasih kepada yang sudi komen. Komen anda membuatkan aku mencetuskan idea untuk kamu. Aku jadi lebih gigih menulis. Smile : )

Terima kasih juga kepada pembaca yang lain. Asalkan anda pernah membaca, itu sudah memadai.

Kepada pembaca semua, aku mahu bagi kamu hadiah. Hadiah ini lumayan. Kalau kamu bagi keseluruhan wang Tomok pun, kamu komot kan je wang itu. Hadiah ini lebih berharga, sebab kamu dapat FREE, aku bagi.

Nah!

bersambung...

4 comments:

suffian.othman said...

che2...
suspens entry kali ni ya..
de continue lg 2.. haha.

cik nana~ said...

lorrr... 2 b continue la pulak. hehe

Budak Pensel said...

kepada suffian. othman : yela, menunggu kehadiran anda dalam dunia fotoblog lebih suspen.

kepada cik nana : cerita hollywood pun bersiri, apentah lagi la blog yang merepek cam ni..haha

countess_anne said...

boleh kiranya sy bertanya... sungguh saya mengagumi gaya penulisan anda.. kiranya belum pernah lagi saya baca yang sepertinya.. mungkin belum lagi terjumpa.. cuma, dr mane anda miliki idea2 sebagus ini.. menceritakan sebuah kisah penuh dengan perasaan tapi belum pernah membosankan???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...