Thursday, October 28, 2010

Lawatan Makan Angin

_MG_2945_MG_2963_MG_2965_MG_3076_MG_3048_MG_3090
Ini adalah lawatan kedua untuk pelajar ijazah Kolej Poly-Tech Mara Ipoh pada Isnin lepas. So nak pendekkan cerita masa lawatan tersebut kami perlu expose dalam pelbagai teknologi yang berkaitan dengan animasi 3D. Kami perlu belajar banyak critical thinking dan masa yang sama aku agak kritikal sebab tak boleh mengambil gambar projek-projek dorang.

Aku rasa masa lawatan tersebut kami bukannya banyak buat critical thinking, tapi banyak main. Lagi-lagi si An dengan Leh tu.

Huh!

3 comments:

Aziati Wan Haron said...

very very nice photos :)

citahrudin said...

gua mcm ada rasa aura-aura pesawat-mirage dlm gambo 1st tu

Budak Pensel said...

aziati : thanks :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...