Monday, October 25, 2010

Saat Yang Mengubah Segalanya

_MG_2787_MG_2783_MG_2878
Terima kasih kepada mereka yang mengenali aku, yang banyak memberi sokongan kecil pada asalnya, namun pada masa yang sama mereka adalah sumber inspirasi kepada aku untuk terus hidup. Kamu kalau baru mengenali blog ini, mereka seperti gambar di atas mengenali aku melalui blog, seterusnya sehingga sekarang mereka telah menjadi pengisi cerita dalam blog ini.

Bukankah pertemuan itu adalah kerja yang Maha Esa.

Kepada Elis, Fendy, Azam, Lynn dan Ainy, terima kasih sebab celebrate my becoming birthday. Aku tak tahu pun korang nak sambut. Tapi ok la. Macam ada rasa segan-segan, tapi nak buat macam mana. Korang pun dah tak segan nak jadi model photoshoot di Gunung Lang semalam kan.

wqe_MG_2919
Dan semalam juga, aku kena tepung dengan kawan-kawan yang sememangnya kawan sekolej aku. Konon nak ajak tengok wayang la. Tiket kul 9.30 malam la. Tahu-tahu balik dari tengok wayang kasi tepung atas kepala aku. Tapi nak buat macam mana kan. Aku yang start tepung member aku 20 haribulan yang lepas.

Hoh!

10 comments:

ainyza said...

thanks juga sudi photoshoot ngn kami sume..shuke!!!

lemonade said...

Yesterday brought the beginning, tomorrow brings the end, and somewhere in the middle we became the best of friends.. =)

Firol said...

saat camni yang seronok..susah nak dapat bila dah bekerja

Budak Pensel said...

ainyza : ala, kalau kadang2 nak buat photoshoot tu memang kena cari subjek..sebab tu panggil korang..haha

Budak Pensel said...

ainyza : ala, kalau kadang2 nak buat photoshoot tu memang kena cari subjek..sebab tu panggil korang..haha

Budak Pensel said...

lemonade : yezza, after that dont forget..

Budak Pensel said...

firol : yela, bila bekerja, selalu tiada masa untuk membuat benda yang kita suka..

AiSyAh HuMaIrAh said...

Comelnya.. Hee~
Sangat sedap ye kek tu~
Nanti klu sy nak khwen boleh lah tlg shoot kan gambar eh.. hehe

balecan said...

colour gamba2 ko menarik2 belaka mcm buat..
aku xreti la..ce bagi idea skit..

Budak Pensel said...

dia senang je, banyakkan buat research tentang photografi yang unik fotonya, then pergi kaji nape dia amik gambar macam tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...